Import & Export

De meeste redenen dat auto’s geïmporteerd worden heeft te maken dat voertuigen uit het buitenland meer voorzien zijn van luxe opties en daarmee rijker uitgerust zijn. Niet alleen zijn de auto’s voller met opties maar bespaart u tegelijkertijd ook veel kosten in de aanschafwaarde van de auto. Bij SNN Auto’s kunt u ook terecht als u een auto in het buitenland heeft gevonden en dit door ons wilt laten importeren. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij zeer gespecialiseerd in het importeren en exporteren van jonge occasions van en naar het buitenland. U profiteert hierbij van onze kennis en deskundigheid en creëert daarmee enorm veel voordeel met de aanschaf van uw nieuwe auto. Mocht u meer informatie willen hebben met betrekking tot het importeren of exporteren van auto’s verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor de voorwaarden.

Cargo

SNN Auto’s is expert op gebied van export en exportdienstverlening voor alle automerken. Bij verkoop van een auto voor het buitenland (export) wilt u dat alles goed geregeld wordt. Wij hebben het kwaliteitskeurmerk “Cargo-exportpartner” dus u bent bij ons aan het goede adres.

Tevens zorgen wij voor uw uitvoer documenten, dat de auto verzekerd is en gevrijwaard wordt.

Onze diensten:

Wij bieden onze diensten aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. SNN Auto’s verzorgt ter plaatse de benodigde documenten en export diensten.

  • Uitvoer kentekenbewijzen;
  • Uitvoer kentekenplaten;
  • Groene kaart verzekeringen.

Door ons keurmerk als “Cargo-exportpartner” beschikken wij over de juiste kennis en ervaring voor uw uitvoer.