Service en Garantie

Bij SNN Auto’s geloven we in het leveren van uitstekende service en het bieden van gemoedsrust aan onze klanten. Daarom hebben we speciale service- en garantiepakketten ontwikkeld om jouw occasion-ervaring nog beter te maken.

Onze servicepakketten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw tweedehands auto in topconditie blijft. We bieden regelmatig onderhoud en professionele controles aan, uitgevoerd door onze gekwalificeerde monteurs. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een bandenwissel of een volledige servicebeurt, wij zorgen ervoor dat jouw auto altijd in optimale staat verkeert.

Daarnaast bieden we verschillende garantiepakketten aan om je extra gemoedsrust te geven. Met onze garantiepakketten ben je beschermd tegen onverwachte reparatiekosten en kun je met een gerust hart de weg op. Onze garanties dekken vaak belangrijke mechanische en elektrische componenten, zodat je met vertrouwen kunt genieten van jouw nieuwe aankoop.

Bij SNN Auto’s streven we naar maximale transparantie. We zorgen ervoor dat al onze service- en garantiepakketten duidelijk worden gecommuniceerd, inclusief de dekkingsvoorwaarden en de duur van de garantieperiode. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het pakket dat het beste bij jouw behoeften past.

We willen dat je tevreden bent met je aankoop en met de service die je bij ons ontvangt. Onze toegewijde en vriendelijke klantenservicemedewerkers staan altijd voor je klaar om eventuele problemen op te lossen en je te ondersteunen tijdens je occasion-ervaring.

We willen dat je terugkomt voor al je toekomstige auto-aankopen en dat je ons aanbeveelt aan je vrienden en familie. Daarom doen we er alles aan om je de beste service en garantie te bieden, zodat je met vertrouwen kunt genieten van jouw occasion.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze service- en garantiepakketten. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met jouw tweedehands auto.

Standaardpakket
Gratis12 maanden garantie
  • Bovag 40 punten check
  • Vloeistoffen controlle
  • Nieuwe APK